Zeitgeist Hellas  

Πάμε Πίσω   Zeitgeist Hellas > Χώρος Υποδοχής > Ανακοίνωσεις

Ανακοίνωσεις Απο όλους για όλους

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θέματος Μορφές Εμφάνισης
Old 05/08/2009, 19:07   #11
ShinZon
Guest

Προεπιλογή Re: Διαμόρφωση Zietgeisthellas

Καλή επιλογή, είμαι απόλυτα συμφώνος, ελπίζω μονο να μην επαναλάβουμε να λάθη του παρελθόντος και τα λάθη αλλων.

@:δημήτρης βλάχος
άραξε παλικάρι, μην βιάζεσαι.

Old 05/08/2009, 19:37   #12
monstermind
Ισοβίτης

monstermind's Avatar

Ημέρα Εγγραφής: May 2009

Quote:
Αρχικά Δημοσιευμένο από Δημητρης Βλαχος Προβολή Δημοσίευσης
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΩ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΕΙΤΕ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ Ζ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΓΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΙΜΑ .
εντάξη ρε βλάχο μην συμμετέχεις. Δεν έγινε και τίποτα.
Old 05/08/2009, 20:30   #13
Δημητρης Βλαχος
τσιμπουρι

Δημητρης Βλαχος's Avatar

Ημέρα Εγγραφής: May 2009

Quote:
Αρχικά Δημοσιευμένο από monstermind Προβολή Δημοσίευσης
εντάξη ρε βλάχο μην συμμετέχεις. Δεν έγινε και τίποτα.
Το προβλημα δεν ειναι αν θα συμμετεχω εγω , πραγματικα δεν εγινε και τιποτα ! Το προβλημα ειναι η αδυναμια σας να απαντησετε στις ερωτησεις που κανω και στις αιτιασεις που σας απευθυνω .
Αν δεν ειναι αδυναμια η σιωπη σας , σε αυτα που σας ρωτω και σε αυτα που σας απευθυνω , γιατι αραγε τοση και τοσο βροντερη σιωπη?

Last edited by Δημητρης Βλαχος; 05/08/2009 at 20:32.
? ??????? Δημητρης Βλαχος ??? ????? ????????????  
Old 05/08/2009, 22:30   #14
tolis
Guest

ο δημητρης βλαχος ειπε: Και τα λογια του Φρεσκο : "για να γινει εφηκτο το περασμα απο το σημερινο μονεταριστικο συστημα σε μια οικονομια διαχειρησης των φυσικων πορων ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ η καταρρευση του μονεταρισμου"

και εγω πιστευω οτι το zeitgeist πανω σαυτο βασιζετε ως ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ VENUS PROJECT!

Last edited by tolis; 06/08/2009 at 22:05.

Old 07/08/2009, 12:00   #15
apollo
Διαχειριστής

apollo's Avatar

Ημέρα Εγγραφής: Jul 2009
Talking Re: Διαμόρφωση Zietgeisthellas

Σύντομα το καινούργιο φόρουμ θα είναι έτοιμο.

Τελικά μετά τις τελευταίες αλλαγές κανένα θέμα δε θα μεταφερθεί στον καινούργιο χώρο.

Παρόλα αυτά θα υπάρχει ενότητα στην οποία θα μπορείτε να επιλέγετε για να μεταφερθείτε και να διαβάσετε τα θέματα που έχουν γραφτεί εδώ. Έτσι όποιος θέλει να σχολιάσει κάποιο θέμα μπορεί να επιλέξει το χωρίο που θέλει να σχολιάσει και να το επικολλήσει στο καινούργιο φόρουμ στο θέμα που θέλει να φτιάξει, ή στην απάντηση του.

Προς το παρόν αυτή είναι μια "μεγάλη" αλλαγή που έγινε τις τελευταίες μέρες, τα υπόλοιπα θα τα μάθετε εφ όσον ανοίξει το καινούργιο φόρουμ και θέλετε να συμμετάσχετε.

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι δε χρειάζεται να φοβάστε και να κάνετε θεωρίες συνωμοσίας οι οποίες ακούστηκαν, όπως πάντα άλλωστε. Αυτή η κίνηση είναι περισσότερο αλλαγή τεχνική, για να ξεφύγουμε από μια πλατφόρμα Φόρουμ η οποία είναι πολύ βαριά, και επί πληρωμής, πηγαίνοντας σε μια πλατφόρμα με απίστευτα εύκολη διαχείριση, επεξεργασία και επιλογές.

---

Apollo's Blog
? ??????? apollo ??? ????? ????????????  
Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θέματος
Μορφές Εμφάνισης

Κανόνες Δημοσιεύσεων
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυνάψεις
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας

BB code είναι On
Smilies είναι On
[IMG] code είναι On
HTML code είναι Off

Μεταπήδηση Forum

Όλοι οι χρόνοι είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:35.