Zeitgeist Hellas  

Πάμε Πίσω   Zeitgeist Hellas > Zeitgeist > Zeitgeist Addendum

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θέματος Μορφές Εμφάνισης
Old 23/07/2009, 18:29   #31
noonio2
Αρχιψάρακλας

noonio2's Avatar

Ημέρα Εγγραφής: May 2009
Προεπιλογή Re: Είναι συνειδητή η συμμετοχή σου στο Zeitgeist? Αυτό θα το

Ενα λεπτό ρε παιδιά, γιατί θα τρελλαθούμε παρέα στο τέλος

Ενας "αιχμηρος", έμπαινε και στο .gr. Δηλαδή, ήταν και εκεί πάλι καμουφλαρισμένος ο john P , ή ο johnP, "δανείστηκε" το nick name "Aixmiros" από άλλο μέλος???????

Γιατί έχει ενδιαφέρον να μάθουμε άν έκανε κάτι τέτοιο και στο δικό του .gr........

Σε κάθε περίπτωση, αρνούμαι να εισπράττω αυτή τη συμπεριφορά απο οποιονδήποτε, έστω και αν έχει προσωπικά με άλλο μέλος αυτού του φόρουμ. Ας τα λύσουν μεταξύ τους........

Δυστυχώς είμαι άσχετη με τα τεχνολογικά, και ζητώ απο τους admins, να προστατέψουν εμένα και τα υπόλοιπα μέλη απο την δυσωδία των αναρτήσεων υπό μορφήν "αγανάκτησης" του κάθε πληγωμένου και θυματοποιημένου (ενώ στην ουσία συνυπεύθυνου) συνανθρώπου μου,όταν, ο μόνος τρόπος που βρίσκει για να διεκδικήσει το δίκαιο του, είναι να αδικεί κάθε άλλον, είτε του φταίει είτε όχι............
Old 23/07/2009, 18:40   #32
noonio2
Αρχιψάρακλας

noonio2's Avatar

Προς JOHN P.
-------------------Y.G.1. Οιαδήποτε συμπεριφορά μου πού αποσκοπεί στήν δυσλειτουργία αυτού τού φόρουμ οφείλεται σε απειλές και ΄υβρεις πού μήνες τώρα ο Δ. Βλάχος μού στέλνει off line kai συνεχώς στό msn ....δέν θάχει τλειωμό η ξεφτίλα.-------------------------------

Εάν πράγματι απειλείσαι εσύ και η οικογένειά σου στο βαθμό που δηλώνεις, τότε, κατανοώ την εκρυθμη συμπεριφορά σου, αλλά δεν την αποδέχομαι ως επίθεση στο φορουμ και στα μέλη του, με τα οποία δεν δικαιούσαι να έρχεσαι σε αντιπαράθεση και ΜΑΛΙΣΤΑ για γεγονοτα που μας είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άγνωστα, και βεβαίως που δεν γνωρίζουμε αν είναι έτσι όπως τα παραθέτεις...........

Βίκυ
Old 23/07/2009, 18:47   #33
Δημητρης Βλαχος
τσιμπουρι

Δημητρης Βλαχος's Avatar

Quote:
Αρχικά Δημοσιευμένο από noonio2 Προβολή Δημοσίευσης
Προς JOHN P.
-------------------Y.G.1. Οιαδήποτε συμπεριφορά μου πού αποσκοπεί στήν δυσλειτουργία αυτού τού φόρουμ οφείλεται σε απειλές και ΄υβρεις πού μήνες τώρα ο Δ. Βλάχος μού στέλνει off line kai συνεχώς στό msn ....δέν θάχει τλειωμό η ξεφτίλα.-------------------------------

Εάν πράγματι απειλείσαι εσύ και η οικογένειά σου στο βαθμό που δηλώνεις, τότε, κατανοώ την εκρυθμη συμπεριφορά σου, αλλά δεν την αποδέχομαι ως επίθεση στο φορουμ και στα μέλη του, με τα οποία δεν δικαιούσαι να έρχεσαι σε αντιπαράθεση και ΜΑΛΙΣΤΑ για γεγονοτα που μας είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άγνωστα, και βεβαίως που δεν γνωρίζουμε αν είναι έτσι όπως τα παραθέτεις...........

Βίκυ
ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΣΤΕΡ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΤΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ "ΑΙΧΜΗΡΟΣ" (JohnP)

Δημητρης Βλαχος

Last edited by Δημητρης Βλαχος; 23/07/2009 at 18:50.
? ??????? Δημητρης Βλαχος ??? ????? ????????????  
Old 23/07/2009, 19:19   #34
Wizard
Guest

@JohnP

JohnP προσωπικά δεν έχω κάτι μαζί σου και ό,τι κι αν έχει γίνει που ξέρω ελάχιστα (και δε με ενδιαφέρει να μάθω περισσότερα) δε με απασχολεί καθόλου. Απλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι φιλικά πάντα. Είχες ζητήσει να διαγραφεί ο λογαριασμός σου(που σημαίνει ότι δεν ήθελες πια να ξαναμπείς στο forum αυτό-έτσι τουλάχιστον συμπεραίνω εγώ) και τελικά αποφασίστηκε ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Αν ο λογαριασμός σου διαγράφονταν λοιπόν δεν θα έμπαινες υποτίθεται στο forum ξανά. Άρα δεν θα έβλεπες τo post του Βλάχου που λέει ότι είσαι ο Αιχμηρός(που κι αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου). Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω τελικά είναι το εξής. Τελικά θέλεις να μπαίνεις σε αυτό το forum ή δεν θέλεις? Τουλάχιστον αν μπαίνεις προσπάθησε να είσαι δημιουργικός . Γιατί από ότι φαίνεται το παρακολουθείς το forum. Δεν είναι μαμακία να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα και να απασχολούνται και οι admins με το τι πρέπει να σβήσουν και τι όχι και και?. Μπορεί να ήσουν και εσύ στη θέση τους στο παρελθόν δεν ξέρω αλλά αν είναι να ζούμε στο παρελθόν ε μάμα τα τότε.

Old 23/07/2009, 19:31   #35
Michael Design
Guest

Quote:
Αρχικά Δημοσιευμένο από noonio2 Προβολή Δημοσίευσης
Ενα λεπτό ρε παιδιά, γιατί θα τρελλαθούμε παρέα στο τέλος

Ενας "αιχμηρος", έμπαινε και στο .gr. Δηλαδή, ήταν και εκεί πάλι καμουφλαρισμένος ο john P , ή ο johnP, "δανείστηκε" το nick name "Aixmiros" από άλλο μέλος???????

Γιατί έχει ενδιαφέρον να μάθουμε άν έκανε κάτι τέτοιο και στο δικό του .gr........

Σε κάθε περίπτωση, αρνούμαι να εισπράττω αυτή τη συμπεριφορά απο οποιονδήποτε, έστω και αν έχει προσωπικά με άλλο μέλος αυτού του φόρουμ. Ας τα λύσουν μεταξύ τους........

Δυστυχώς είμαι άσχετη με τα τεχνολογικά, και ζητώ απο τους admins, να προστατέψουν εμένα και τα υπόλοιπα μέλη απο την δυσωδία των αναρτήσεων υπό μορφήν "αγανάκτησης" του κάθε πληγωμένου και θυματοποιημένου (ενώ στην ουσία συνυπεύθυνου) συνανθρώπου μου,όταν, ο μόνος τρόπος που βρίσκει για να διεκδικήσει το δίκαιο του, είναι να αδικεί κάθε άλλον, είτε του φταίει είτε όχι............
Βίκη πληροφοριακά: ο "Aixmiros" εγγράφηκε σε αυτό το φόρουμ στις 25/06/2009. Μια ημέρα αργότερα δηλαδή στις 26/6/2009 εγγράφηκε στο gr. Πρώτα δημοσίευσε σε αυτό το φόρουμ αυτό το ποστ το οποίο όπως ισχυρίστηκε του διέγραψαν οι συντονιστές. Την άλλη ημέρα ο "Aixmiros" δημοσίευσε στο gr. το ίδιο ακριβώς ποστ εδώ. Παρόλο που στο gr. το θέμα που δημοσίευσε αναπτύχθηκε με απαντήσεις σε 3 σελίδες ο "Aixmiros" δεν μπήκε στο κόπο να δώσει ούτε μια απάντηση στα μέλη που του απάντησαν. Σε αντίθεση σε αυτό το φόρουμ έδωσε πολλές απαντήσεις και όλες του ήταν στο στιλ του θιγομένου που δέχεται επίθεση για τις δημοσιεύσεις του. Έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιήσει ψεύτικο ονοματεπώνυμο και να δηλώσει ψευδή ιδιότητα, δηλαδή αυτή του "δημοσιογράφου". Το τσίρκο που ακολούθησε με τις δημοσιεύσεις του είναι γνωστό. Το ενδιαφέρον είναι ότι ενώ στο gr. σίγησε για 20 ημέρες απ' την αρχική του δημοσίευση δείχνοντας αδιαφορία για τις απαντήσεις που ελάμβανε στο θέμα που δημοσίευσε κατ' αρχήν, κατόπιν μετά από 20 ημέρες θυμήθηκε να συμμετάσχει σε κάποιο άσχετο θέμα στο οποίο γινόταν προσωπική επίθεση στον Hesperus και τον κατηγόρησε - ο δήθεν "αμερόληπτος δημοσιογράφος" - ως αντιπολιτευόμενο του Zeitgeist δημοσιεύοντας εδώ προσωπικό μήνυμα από τον Hesperus το οποίο έλαβε σε αυτό το φόρουμ και καλούσε όλα τα μέλη του φόρουμ να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους την καταγγελία. Είναι αξιοπερίεργο αυτό καθώς ο ίδιος δεν δήλωσε ποτέ υποστηριχτής του κινήματος αλλά μάλλον το αντίθετο. Κατόπιν όλων αυτών επακολούθησε και η δημοσίευση του JohnP στην οποία βέβαια δεν αρνήθηκε ότι είναι ο "Aixmiros". Τα συμπεράσματα δικά σας...

Υ.Γ. Υπενθυμίζω τις περιπτώσεις των username, Γαλαζια Λαμπαδα και zeit_zuperman. Ο συγκεκριμμένος είναι αυτός που κόπτεται και ωρύεται απ' την αρχή για διαφάνεια και για την μη χρησημοποίηση πολλαπλών usernames απ' τους άλλους. Καταλαβαίνουμε νομίζω όλοι για τι είδους περίπτωση πρόκειται...

Old 23/07/2009, 19:55   #36
asianos
Φασιανόπουλο

asianos's Avatar

Αποστολή μηνύματος μέσω MSN προς asianos

Δοκίμασες Μιχάλη να μεταφέρεις αυτό σου στο ποστ και στο gr?και αν ναι ..έμεινε επάνω για πάνω απο 5 λεπτα!?

Δύο μοναχοί διαφωνούσαν σχετικά με μια σημαία. Ο ένας είπε, «η σημαία κινείται». Ο άλλος απάντησε, «ο άνεμος κινείται». Ένας δάσκαλος έτυχε να περνάει. Τους είπε: «Ούτε ο άνεμος, μα ούτε και η σημαία. Το μυαλό σας κινείται».
Άνεμος, σημαία, κινήσεις του νου.
Η ίδια κατανόηση.
Όταν ανοίγει το στόμα
Όλα είναι λάθος.
? ??????? asianos ??? ????? ????????????  
Old 23/07/2009, 20:25   #37
monstermind
Ισοβίτης

monstermind's Avatar

ναι βίκυ μου. ο johnp μπαίνει και με άλλα νικς στο ίδιο το φόρουμ στο οποίο είναι admin. και ο λόγος που ισχυρίζεται ότι το κάνει είναι επειδή ο βλάχος τον απειλεί μέσω email ή msn.

πιάσε το αυγό και κούρευε!!!!

Λοιπόν σταματήστε να ασχολείστε με τον κο johnp είναι άρρωστος ο άνθρωπος. Σεβαστείτε την μάχη που δίνει για να διατηρήσει κάποια επίπεδα λογικής. Είναι δύσκολος αγώνας και δεν είναι σωστό να τον εξωθούμε στα άκρα.

johnp άμα σε ξαναενοχλήσει κανείς σε παρακαλώ να με ενημερώσεις προσωπικά και θα το αναλάβω εγώ. προσπάθησε μόνο και εσύ από μεριάς σου να μην προκαλείς.

Last edited by ShinZon; 23/07/2009 at 20:29.
? ??????? monstermind ??? ????? ????????????  
Old 23/07/2009, 21:33   #38
noonio2
Αρχιψάρακλας

noonio2's Avatar

Κατ' αρχήν Μιχάλη και Μαρίνο, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!

Από ότι διάβασα, μου είναι πλέον απολύτως ξεκάθαρο, οτι ο συνάνθρωπός μας (nick name John P), αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα επικοινωνίας και .... ασφαλώς ούτε ήθελα , ούτε θέλω,ούτε, φαντάζομαι κανένας εδώ επιθυμεί,να εξωθήσει στα άκρα έναν άνθρωπο.

Επομένως, συμφωνώ Μονστερ με την άποψή σου...
Old 23/07/2009, 21:40   #39
monstermind
Ισοβίτης

monstermind's Avatar

ωραία ας το λήξουμε εδώ το παραμύθι. αποσπάσματα από το παρόν θα πάνε στον κάδο ως εκτός θέματος και άνευ ενδιαφέροντος.

προσπαθήστε να βάλετε μια τελεία στην όλη ιστορία. θέλαμε άλλο φόρουμ γιατί το πρώτο ήταν γελοίο. Άμα είναι να επιτρέψουμε και σε αυτό το φόρουμ να γίνει ένας γελοίος χώρος τότε καλύτερα να το κλείσουμε και να πάμε πίσω στο πρώτο.
Old 23/07/2009, 21:43   #40
Δημητρης Βλαχος
τσιμπουρι

Δημητρης Βλαχος's Avatar

Quote:
Αρχικά Δημοσιευμένο από monstermind Προβολή Δημοσίευσης
ωραία ας το λήξουμε εδώ το παραμύθι. αποσπάσματα από το παρόν θα πάνε στον κάδο ως εκτός θέματος και άνευ ενδιαφέροντος.

προσπαθήστε να βάλετε μια τελεία στην όλη ιστορία. θέλαμε άλλο φόρουμ γιατί το πρώτο ήταν γελοίο. Άμα είναι να επιτρέψουμε και σε αυτό το φόρουμ να γίνει ένας γελοίος χώρος τότε καλύτερα να το κλείσουμε και να πάμε πίσω στο πρώτο.
Συμφωνω και επαυξανω

Ετικέτες
ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

Εργαλεία Θέματος
Μορφές Εμφάνισης

Κανόνες Δημοσιεύσεων
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυνάψεις
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας

BB code είναι On
Smilies είναι On
[IMG] code είναι On
HTML code είναι Off

Μεταπήδηση Forum

Όλοι οι χρόνοι είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:56.